Videó: ezt látták az autósok, amikor belehajtottak a tömegbalesetet okozó extrém ködbe az M7-esen
Videó: ezt látták az autósok, amikor belehajtottak a tömegbalesetet okozó extrém ködbe az M7-esen

Youtube/BpiAutósok

2024. 02. 28.
Videó került fel az internetre arról az extrém ködös időről, ami miatt vasárnap délután az M7-es autópályán több baleset is történt, melyekben egy ember meghalt és 18-an megsérültek.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság még vasárnap délután azt írta a police.hu-n, hogy a balesetben összes 40 jármű volt érintett. A reggeli ködös időjárásban történt balesetek kapcsán kiemelték, hogy ez a legrosszabb vezetési körülmények egyike, és az átlagosnál jóval nagyobb odafigyelést igényel.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője arról számolt be korábban, hogy a 2 mentőhelikopter és 16 mentőautó érkezett a helyszínre a sérültekhez, akik között egy gyermek is volt.

(police / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!