Videó: élő adásban ölelhette magához fiát egy riporter, aki egy iskolai lövöldözésnél tudósított
Videó: élő adásban ölelhette magához fiát egy riporter, aki egy iskolai lövöldözésnél tudósított

Forrás: Youtube/FOX 32 Chicago

2023. 03. 24.
Alicia Acunát a saját fia iskolájához küldték tudósítani, ahol lövöldözés történt, de élő adásban végre újra láthatta a gyerekét.

Acuna éppen élőben tudósított a helyszínről, majd oldalra nézett, és meglátta, hogy a fia ott áll. A riporter sűrű elnézést kérések közepette megölelte a fiát, és megkérdezte tőle, hogy jól van-e.

Elnézést, a fiam épp most érkezett meg, és nem láttam őt. Elnézést, nem láttam a gyerekemet. Nagyon sajnálom, de nem hagyhattam, hogy a fiam csak úgy elsétáljon”

- mondta a stúdióban ülő kollégáinak Acuna.

A riporternek felajánlották a stúdióból, hogy nyugodtan álljon félre egy kicsit, ha szükségesnek érzi, de Acuna elmondta, hogy a fia jól van, és folytatta tovább a tudósítást.

„Éppen az asztalomnál ültem, és egy teljesen másik sztorin dolgoztam, amikor üzeneteket kaptam a fiamtól, hogy sorakozón volt éppen, amikor rendőrök és mentősök jelentek meg mindenhol, és rendőrök őrizték a bejáratokat is” - mondta a riporter.

A tudósító elmondása szerint a fia üzeneteiből tudta meg, hogy pontosan mi történik az iskolában, és azért nem hívta telefonon, mert csendben kellett lennie. Acunának nemcsak a fia, de az unokahúga is az iskolában volt, amikor valaki lövöldözni kezdett. A lány egy szekrényben bújt el, és onnan írt az édesanyjának a kialakult helyzetről.

A riporter azt is elmondta, hogy az iskola nem tájékoztatta a szülőket arról, hogy meg fognak motozni diákokat, akikkel kapcsolatban aggodalmak merültek fel, ahogy belépnek az iskolába. Ekkor kezdett lövöldözni az egyik diák, és megsebesített két dolgozót.

„Nagyon furcsa dolog váltani a tudósítás és a szülőség között… De most szülőként beszélek” – tette hozzá Acuna.

(Fox News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!