Videó: elfogták az embercsempészeket, akik rálőttek a rendőrökre az M5-ös autópályán
Videó: elfogták az embercsempészeket, akik rálőttek a rendőrökre az M5-ös autópályán

Forrás: Youtube/PoliceHungary

2022. 11. 14.
Egy migránsokat szállító járműből több alkalommal rálőttek a rendőrökre az M5-ös autópályán, az embercsempészeket sikerült elfogni.

A Budapest felé tartó, magyar rendszámú furgonban 21 szír migránst szállítottak az embercsempészek, amikor a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei ellenőrizni próbálták a járművet Inárcs közelében.

A rendőri jelzés ellenére a furgon sofőrje gyorsítani kezdett, és az egyik embercsempész rálőtt a rendőrökre, de végül sikerült a járművet megállásra kényszeríteni Budapest határában. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda információi szerint a gyanúsítottak bemenekültek a közeli erdőbe, és közben újra rálőttek a rendőrökre. Az egyik rendőr viszonozta a tüzet.

A helyszínre újabb rendőröket vezényeltek, és a Terrorelhárítási Központ (TEK) egysége is részt vett a magukat irakinak valló férfiak elfogásában. Az incidens során nem személyi sérülés nem történt.

(Police.hu / Hirado.hu / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 100 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!