(18+) Felkavaró felvétel: a halál széléről húzták vissza a rendőrök az öngyilkosságra készülő lányt
(18+) Felkavaró felvétel: a halál széléről húzták vissza a rendőrök az öngyilkosságra készülő lányt

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 10. 18.
A rendőrség beszámolója szerint tegnap este egy éppen arra járó férfi sietett először annak a 19 éves lánynak a segítségére, aki a Margit-hídról készült leugrani, hogy öngyilkosságot kövessen el.

A Budapest Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán közzétett információk szerint a rendőrök este fél 10 felé kaptak riasztást arról, hogy a Margit-hídon egy fiatal lány öngyilkosságra készül, és egy hős járókelő átmászott a korláton, hogy megpróbálja visszatartani. Az egyik rendőrnek sikerült megfognia a lány kezét, a kollégája pedig a híd korlátján keresztül tartotta az egyik lábát, miközben egy másik egyenruhás a társának segített, hogy nehogy ő is elveszítse az egyensúlyát.


Az egyik rendőr testkamerájával készített felvétel szerint a lány sokkos állapotban küzdött az ellen, hogy megmentsék az öngyilkosságtól, de a járókelőnek és a rendőröknek együttes erővel sikerült visszahúzniuk őt a korlát külső pereméről, majd mentőt hívtak hozzá, és a lányt kórházba vitték.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!