Videó: 800. gólját szerezte meg Lionel Messi, és megdöntheti Ronaldo rekordját is
Videó: 800. gólját szerezte meg Lionel Messi, és megdöntheti Ronaldo rekordját is

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 03. 24.
Messi a 89. percben szerezte a gólt a Panama elleni válogatott mérkőzésen, és ezzel hamarosan utoléri a csúcstartó Cristiano Ronaldót, aki eddig 830 gólt szerzett pályafutása során.

Az argentin klasszis a Panama elleni meccs 89. percében szerezte meg a 800. gólját egy szabadrúgásból.

Mindig is erről álmodtam, hogy veletek ünnepeljek”

- nyilatkozta Messi a mérkőzés után, miközben a családja mellette állt.

A futballista hamarosan megszerezheti a századik gólját is az argentin válogatottban, ha betalál a Curacao elleni barátságos mérkőzésen az ellenfél kapujába.

A legtöbb gól rekordját egyelőre még Cristiano Ronaldo tartja 830 találattal, őt követi Josef Bican 805 góllal, és Messi 800-zal.

Az argentin világbajnok eddigi pályafutása során a legtöbb gólt a Barcelonának rúgta: 778 meccsen összesen 672 alkalommal talált az ellenfél kapujába.

(Daily Mail / Sporting News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!