Változásokat vezet be a TikTok a tinédzserek tudatos képernyőidejéért
Figyelmeztetni fogják a felhasználókat, ha túl sok ideig használják az appot
Változásokat vezet be a TikTok a tinédzserek tudatos képernyőidejéért

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 06. 10.
A TikTok szerint nemcsak az fontos, hogy a felhasználók élvezzék a platform használatát, hanem az is hasznos, ha tudatosan töltenek időt online.

A cég ezért bejelentette, hogy hamarosan a felhasználók már egyetlen beállítás segítségével meghatározhatják, hogy egyszerre mennyi időt szeretnének a TikTokon tölteni, így rendszeres szüneteket iktathatnak be az applikáció használata közben.

Ezek a figyelmeztetések emlékeztetni fogják a felhasználókat arra is, hogy rendszeresen szünetet tartsanak, és az irányítópulton láthatják majd, hogy mennyi időt töltöttek az applikáció használatával nappal és éjjel.

A fiatalok jóléte érdekében a cég azt is bevezeti, hogy ha a 13-17 éves felhasználók napi szinten több mint 100 percet töltenek a tartalmak nézésével, akkor emlékeztetőt kapnak a program következő megnyitásakor arról, hogy beállíthatnak az applikáció használatára vonatkozó időkorlátot saját maguknak.

(TikTok / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!