Ukrajna egyik legnagyobb erőművét érte támadás
200 ezren maradtak áram nélkül
Ukrajna egyik legnagyobb erőművét érte támadás

x/OSINTdefender

2024. 04. 11.
Az oroszok lecsaptak a Kijev környéki Trypilska hőerőműre, Ukrajna egyik legnagyobb hőerőművére A közösségi médiába feltöltött videókon látható, hogy a hőerőmű lángokban áll. Lviv, Harkiv és Ivano-Frankivszk régiókban lévő hőerőművekre mért csapásokról is érkeztek jelentések.

Oroszország csütörtökön kora reggel nagyszabású rakéta- és dróncsapást mért az ukrán energetikai infrastruktúrára.

A rakéták többségét állítólag a légvédelem lelőtte, de több rakéta célba talált Harkiv, Lviv és Zaporizzsja régióban, valamint a fővárosban, Kijevben, ahol a Tripilszka erőmű teljesen megsemmisült. Legalább 200 ezer ember maradt áram nélkül.

(Nexta/Hetek)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

 

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!