Újabb orosz vezető vesztette életét rejtélyes körülmények között – leesett a lépcsőn
A lista egyre bővül
Újabb orosz vezető vesztette életét rejtélyes körülmények között – leesett a lépcsőn

Youtube/Crux

2022. 09. 23.
Az egyik neves orosz repülési kutatóintézet vezetője váratlanul életét vesztette szerdán, miután lezuhant a lépcsőn. Ezzel tovább bővült a közelmúltban rejtélyes körülmények között elhunyt orosz vezetők listája.

Anatolij Gerascsenko halálát a Moszkvai Repülési Intézet jelentette be.

Mint írták, a vezető

„baleset következtében”

hunyt el. Gerascsenko 72 éves volt.

Egy meg nem nevezett forrás az orosz sajtónak úgy nyilatkozott, hogy az intézmény területén vesztette életét a férfi, amikor hirtelen lezuhant a lépcsőn. Gerascsenko 2015-ig volt az intézet rektora, halálakor pedig a jelenlegi rektor tanácsadójaként tevékenykedett.

De nem Gerascsenko az egyetlen vezető, aki az elmúlt hetekben különös körülmények között vesztette életét.

  • Ahogy arról korábban beszámoltunk, az orosz energia szektor egyik vezetőjét, a 39 éves Ivan Pecsorint szombaton halottnak nyilvánították a hatóságok, miután a Japán-tengeren fekvő Russzkij-sziget partjainál jachtozás közben tisztázatlan körülmények között a vízbe esett.
  • Továbbá arról is írtunk, Ravil Maganov, a Lukoil alelnöke, ügyvezető igazgatója egy kórház hatodik emeletéről zuhant a mélybe. Az olajipari vállalat korábban felszólalt az orosz-ukrán háború ellen.
  • Ezt megelőzően arról is beszámoltunk, hogy Washington egy elegáns negyedében, egy lakóház előtti járdára zuhanva találták Dan Rapoport orosz üzletembert. A mentő kórházba vitte, ahol halottnak nyilvánították.

(BusinessInsider/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!