Sérült izraeli katonákat látogatott meg Nick Vujicic, hogy valami fontosat mondjon el nekik
Közel 4 ezer izraeli katona sérült meg október 7. óta
Sérült izraeli katonákat látogatott meg Nick Vujicic, hogy valami fontosat mondjon el nekik

Youtube/All Israel News

2024. 06. 17.
Közel 4 000 izraeli katona sebesült meg a harctéren október 7. óta, sokan életveszélyesen vagy éppen úgy, hogy bár az életveszélyen túlvannak, de végleg elvesztették valamelyik végtagjukat. Nemrégiben egy különleges vendég látogatta meg ezeket az embereket, hogy arra bátorítsa őket, ne hagyják, hogy mindezek a tragikus történések tönkretegyék az életüket. Hogy van kiút és remény.

Nick Vujicic nemzetközileg ismert keresztény evangélista illetve motivációs előadó nemrégiben utazott el a Tel Aviv mellett található Sheba Egészségügyi Központba, ahova nagy számban érkeznek sebesült katonák.

A karok és lábak nélkül született férfi elmondta a sajtónak, hogy úgy érezte, hogy kellő alázattal tudta inspirálni a katonákat, és mint mondta, a velük töltött idő csodálatos volt. „Úgy gondolom, hogy egy ilyen időszakban, mint ez a mostani, nagyon fontos, hogy jelen legyünk és kifejezzük támogatás(unka)t és szeretet(ünke)t, s elültessük az élet és a hit magvait mindenkiben, aki itt van” – nyilatkozott.

(CBN News / Hetek)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!