Fotó: így imádkozott Nick Vujicic-csel Orbán, Novák és Soltész
Fotó: így imádkozott Nick Vujicic-csel Orbán, Novák és Soltész

Forrás: Facebook/Soltész Miklós

2023. 03. 16.
A végtagok nélkül született világhírű keresztény prédikátor a napokban látogatott ismét Magyarországra, és a kormány több tagjával is együtt imádkozott.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán osztott meg fotókat arról, hogy a kormány több tagja – köztük Orbán Viktor is – együtt imádkozott Nick Vujicic-csel a motivációs előadó magyarországi látogatása során.

Novák Katalin szintén a közösségi oldalán számolt be a prédikátorral való találkozásáról, és arról írt, hogy „minden alkalommal” tanul Vujicic-tól.

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!