"Nagy küzdő, helyén van a szíve" - Gera Zoltánt köszöntötték születésnapja alkalmából
Közben döntött az MLSZ, Gera marad az U21-es válogatott szövetségi kapitánya
"Nagy küzdő, helyén van a szíve" - Gera Zoltánt köszöntötték születésnapja alkalmából

Fotó: Ladjánszki Máté

2021. 04. 22.
Ma ünnepli 42. születésnapját Gera Zoltán. A jeles alkalomból Kubatov Gábor, a Fradi elnöke a Facebookon köszöntötte a közel százszoros volt válogatott labdarúgót, az U21-es válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát. 

Az FTC elnöke a következőt írta Gera Zoltánról a közösségi oldalára: 

"Gera Zoltán nemcsak remek futballista, de kiváló ember is, akinek helyén van a szíve. Nagy küzdő, hozzáállása, erkölcsi tartása megkérdőjelezhetetlen. Igazi példakép. Isten éltessen, Zoli!"

A héten a Ferencváros egyébként az Újpest legyőzésével megszerezte 32. bajnoki címét a magyar labdarúgó ligában. 

 

 

Marad szövetségi kapitány

Továbbra is Gera Zoltán irányítja az U21-es labdarúgó-válogatottat a magyar szövetség (MLSZ) szerdai elnökségi ülésének döntése értelmében.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület meghallgatta a szakember részletes szakmai beszámolóját a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságról, melynek csoportkörében pont nélkül búcsúzott a magyar csapat.

"Az elnökség a beszámolóban elhangzottak értékelése után úgy döntött, hogy a pályája elején járó edző érdemes a folytatás és a bizonyítás lehetőségére. A tagokat Gera Zoltán reális és önkritikus helyzetelemzése, illetve a jövőre vonatkozó elhivatottsága, a szükséges változtatásokkal kapcsolatos elképzelései, sportolói tapasztalata és gyarapodó szakmai felkészültsége győzte meg"

- olvasható a cikkben.

Az MLSZ elnökségi tagjai gratuláltak a Ferencvárosnak a 32. bajnoki címéhez, egyben arról is határoztak, hogy támogatják a klub kérését, miszerint az ünnepség és az OTP Bank Liga megnyeréséért járó serleg átadása a május 8-i zárómérkőzés után az Albert Flórián-szobornál legyen.

(Hetek/Facebook/MTI)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!