"Mit gondol, Isten helyezte Önt ebbe a pozícióba?" - exkluzív CBN-interjú Donald Trumppal
Deepstate, Obama-árulás és a Biden féle radikális baloldal is szóba került
"Mit gondol, Isten helyezte Önt ebbe a pozícióba?" - exkluzív CBN-interjú Donald Trumppal

Forrás: Youtube/CBN News

2020. 06. 26.
A Hetek fordításában most magyarul is elérhető exkluzív interjúban Donald Trump amerikai elnök beszélt a Legfelsőbb Bíróság LMBT-döntéséről, a George Floyd halálát követő zavargáshullámról és a koronavírus járvány kezeléséről is. A CBN politikai elmezője, David Brody rákérdezett az egykori tanácsadó, John Bolton botrányos könyvére, a Fox News kettős identitására és az evangéliumi keresztények felé való viszonyára is. 

A CBN News által készített exkluzív Donald Trump-interjú magyar fordítása.

Biden egyet jelent az abortuszlobbival

Ha Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke, mit fog ez jelenteni Amerika számára?

Azt el tudom mondani, hogy mit fog jelenteni az Önök hite számára. Abortuszt. Azt jelenti majd, hogy egy radikális balost fognak berakni a (Legfelsőbb) bíróságba. Ezzel vége lesz az életpártiságnak. Esély sem lesz rá többé. Ezt fogja jelenteni. Senki sem volt még ennyire életpárti, ez már sokszor hallhattad. Talán te magad is mondtad már. Nem volt még olyan életpárti elnök, mint én. Nemrég még el is mentem egy fantasztikus rendezvényre, mindössze három háztömbnyire innen, a parkban. Én voltam az első elnök, aki elment oda. Meg is ünnepelték.

Az Élet Menetére, igen.

A nézőink közül sokan talán nem ismerik a Mexikóváros Irányelvet (életpárti törvény, amit Trump terjesztett ki az abortuszklinikák kárára - szerk.), amit kiterjesztettem. Ronald Reagan óta senki nem ment el idáig, és ő is félvállról csinálta. Mexikóváros Irányelv féloldalas volt. Én 100 százalékosan képviseltem. Ha Biden lesz az elnök, ő… De ő nem lesz, mert Joe félénk. Aki a vezető lesz, az radikális baloldali bírákat fog betenni a Legfelsőbb Bíróságba és más bíróságokba, hasonlóan, ahogyan most mi tesszük az ellenkező irányban. Talán 300 bírót iktattunk már be, mire véget ér az első ciklusunk, de talán ennél sokkal többet is. Ez rekordszámú beiktatás. És ezek életpárti bírák! Szóval most a Legfelsőbb Bíróság életpárti.

Meglátjuk, mi fog történni. Úgy gondolom, győzni fogunk. Talán nagyot fogunk győzni, mert olyan dolgokat értünk el, amit senki más. Szárnyaltunk, aztán jött ez a kínai vírus, de előtte szárnyaltunk. Magasra jutottunk és nagyon jól teljesítettünk. Aztán hirtelen jött ez a mesterséges helyzet. Meg kellett állítsuk. Ki kellett kapcsoljuk a gazdaságot. Helyesen cselekedtünk. Ezzel milliók életét mentettük meg. De most újra bekapcsoltuk és máris rekordokat döntögetünk. Rekordszámú új munkahely. Múlt héten jött ki, hogy a kereskedelemben is rekordok dőlnek meg. Én azt gondolom, ez egy 'V' alakú görbe lesz. Sokan nem értettek egyet velem, de most már egyetértenek: jól teljesítünk. De ami a vallást illeti, az evangéliumiakat és a nem evangéliumi keresztényeket, a zsidókat, és másokat - meg kell érteniük: ők radikális baloldali bírákat fognak megválasztani. Ha életpárti vagy, akkor elfelejtheted ezt az egészet.

Mi a véleménye Neil Gorsuchról és a 6:3 arányú döntésről az LMBTQ-munkavállalókkal kapcsolatban? Sokunkat sokként ért ez a döntés...

A Hetek friss lapszámában részletesen is elemeztük a Legfelsőbb Bíróság azon döntését, amely a jogkörén túlmutatóan döntésével újradefiniálta a biológiai nem fogalmát ezzel lehetőséget teremtve a vallásszabadság esetleges későbbi korlátozására. 

Meglepődtem, meglepődtem. Néhányan úgy érezték, hogy annyira nem meglepő ez a döntés, de én meglepődtem.

Na és John Roberts (A Legfelsőbb Bíróság főbírója - szerk), mit gondol róla? Olyan, mint egy új Anthony Kennedy (korábbi ellentmondásos bírósági tag - szerk.), vagy még rosszabb?

Valóban, eddig ez nem sikerült jól. Ez is azt mutatja, hogy sok veszteséget szenvedtünk. Ráadásul egy olyan bíróság részéről, amelynek támogatnia kellett volna bennünket. Ez azt jelenti, lesz szükségünk még egy-két új bíróra a következő négy évben. Talán többre is, háromra vagy négyre. Ha ugyanis radikális baloldaliak a bírák, a vallás gyakorlatilag el lesz törölve Amerikában. Az életpártiság el lesz törölve. Ha ők lesznek, az életpártiságnak mennie kell. El fog tűnni.

A tömeges tesztelés kétélű kardja

Ön szerint hogy áll most a verseny? Láttuk a felméréseket, még a támogató közvélemény kutatók közül is van, amelyik szerint Ön hátrányba került. Ezt elhiszi?

Nem, ugyanis óriási lelkesedést látok most. Akkora lelkesedést, különösen - amiről kérdezett is - az életpárti mozgalom részéről. Rengeteg támogatást. Jobb helyzetben vagyunk most, mint 2016-ban. És nagyobb a lelkesedés is, mint ami volt 2016-ban.

Miből gondolja ezt?

Én ezt gondolom, ezt érzem, ezt látom. Jött ez a rettenetes pandémia, de nagyszerű munkát végeztünk. Elindítottuk a tesztelést, és őszintén szólva, annyit tesztelünk már, hogy ez már szinte igazságtalan. Amikor esetszámokról beszélünk, nálunk már 25 millió tesztet végeztek el, és vannak országok, ahol alig tesztelnek. Tehát amikor azt halljuk, hogy több a fertőzött, ez azért van, mert mi kimutatjuk. Feltárjuk az esetszámot, ezt továbbítjuk a sajtónak, én ugyanis nagy támogatója vagyok a tesztelésnek. De olyan szintre emeltük a tesztelést, ami elképzelhetetlen volt korábban, 25 millió tesztet csináltunk! Már 20 millióval többet teszteltünk, mint a következő ország a listán. Ha 20 millióval többet tesztelsz, akkor több esetet is fogsz találni, és akkor azt fogják mondani, hogy több a megbetegedés. De a lényeg, hogy azt tesszük, amit ilyenkor tenni kell.

Tulsában, a kampányrendezvényen - és a médiában most ezzel támadják - azt mondta, hogy szólt a stábjának, hogy hagyják abba a tesztelést. Ez amolyan szarkasztikus megjegyzés volt?

Részben szarkasztikus. Én régóta mondom már ezt. Tudom, többen azt gondolják, hogy csak egy szarkasztikus megjegyzés volt. De szerintem ez a helyzet így nem igazságos. Hiszen annyival, de annyival több tesztet csinálunk, mint más országok. És ha több tesztet csinálsz, akkor több esetet fogsz találni. Aztán azt mondják, milyen sok eset van Amerikában, de sok ország nem végez komoly tesztelést, azokon kívül, akik súlyos betegek. Tehát fogjuk magunkat, és letesztelünk 25 millió embert, ami óriási szám. Sokan úgy gondolták, hogy ez nem is lehetséges. A legtöbben így gondolták. De ennél még jóval nagyobb számra is képesek vagyunk. Azt mondom a munkatársaimnak, hogy ez egy kétélű kard, ha ilyen sokat tesztelünk. Egy gyereknek be van dugulva kicsit az orra, jelentjük az esetet, de nincs semmilyen komoly veszélyben. Ha a 18 év alatti korosztályt nézzük, ott nagyon kevés az érdemleges tünet. Ugye New Jersey kormányzója, aki nagyszerű fickó, de nagyon liberális, - szóval több ezer halálesetről számolt be, de csak egyetlen egy ember volt 18 éven aluli. Gondoljunk csak bele: egyetlen 18 év alatti - több ezer halálesetből. Ez elárulja, hogy a fiatalok immunrendszere miatt náluk jobb ez a helyzet. És az az egy fő is valamilyen betegségben szenvedett.

De tisztázzuk: ez nem egy utasítás akart lenni a stábnak, hogy hagyjanak fel a teszteléssel?

Nem, de meggyőződésem, hogy ezzel előnytelen helyzetbe hozzuk magunkat. Megmondtam a stábnak: annyira jók lettünk ebben a tesztelésben. Először is, nekünk van a legjobb tesztünk a világon. Másodszor pedig, mi csináljuk a legtöbb tesztelést. Többet tesztelünk, mint bármelyik más ország. Szóval ezért hallunk nagy esetszámról. De képzeljük csak el, ha mondjuk 25 millió helyett csupán 10 millió tesztet csináltunk volna. Úgy tűnne, hogy sokkal jobb a helyzet, hiszen sokkal alacsonyabb lenne az esetszám. Érti már? De nem kértem őket erre, ezt nem tenném, csak azt elmondom: mi sokkal messzibbre megyünk, mint más országok. Ez rossz fényt vet ránk, de helyesen cselekszünk.

Forrás: CBN News
Forrás: CBN News

Mi folyik a Fox Newsnál?

Ha már a rossz színben való feltüntetésről van szó, a liberális média üti-vágja önt elnöksége első napjától fogva..

Sőt, már a beiktatásom előtt…

Így van. De mi a helyzet a Fox News-zal? Ön szerint mi történik pontosan a csatornánál? Ön nagyon kritikus volt ezzel kapcsolatban.

Igen, nekem nem tetszik az, amit a Fox Newsnál csinálnak. 

Miért?

Dolgoznak ott olyanok, akik szörnyűek, rosszindulatúak. Olyanok, akik Schumernek dolgoznak (vezető demokrata szenátor - szerk.), olyanok, akik elképesztően ellenségesek és gonoszul hazudoznak. Egyes kommentátorok… Nem vagyok elégedett a Fox Newssal, ezt nyíltan elmondhatom. Sokan azt gondolják, hogy elégedettnek kellene lennem velük, de egyáltalán nem vagyok elégedett. Pedig én csak viszem fel a nézettségüket. Őszintén szólva a támogatóim is így éreznek. Nemrég megjelent egy elemzés - ha hiszi, ha nem, a Washington Postban -, hogy talán még senkinek sem volt olyan erős támogatói bázisa az amerikai történelemben, mint nekem. Rendben, talán…

A bázisom utálja, amit a Fox News művel. Hasonlítsa csak őket a régi időkhöz, Roger Ailes korszakához. Meg kell érteni, hogy most a CNN-el, az MSDNC-vel (MSNBC gúnyosan - szerk.) szemben kell harcolnunk, amely két borzalmas csatorna, akik semmi, de semmi pozitívat nem mondanak. A Fox News pedig most hirtelen nagyon politikailag korrekt kíván lenni. Szóval én nem vagyok megelégedve a Fox News-zal, ez van. Csináljanak, amit akarnak. A munkatársaim megértették ezt, én is megértettem. Roger Ailes ezt soha sem hagyta volna. Ők egy szögesen ellentétes politikát folytatnak. Pedig a mi támogatóink hozták létre a Fox Newst. Úgy tűnik, mintha ezt csak maga a Fox News nem értené.

Trump támogatói nem szeretik a Fox Newst. Vannak ott nagyszerű emberek, Sean Hannity, Laura, a Fox and Friends műsor, és így tovább. De nézzen csak bele a hétvégén - napközben, - akkor olyan, mintha egy hajtóvadászat lenne Trump elnökkel szemben. A gond az, hogy ott van a többi csatorna is. A másik két csatorna is radikális. De most újak is feltűntek a színen. A Newsmax nagyszerű munkát végez. Az OAN fantasztikus, ők nagyon jók. De nem, nem vagyok elégedett a Fox-szal.

Bolton könyvének "hazugságai"

John Bolton is mondott valamit a könyvében a médiáról. Valami olyasmit, hogy Trump szerint az újságírókat be kellene börtönözni és ki kellene végezni. Erre kíván reagálni?

Kitalálta az egészet. Nézze, ő bevallotta, hogy hazudni fog. Ezt elismerte. Láttam egy jelentést, amelyből kiderül, hogy kész be is vallani, hogy hazudik, hogy elérje a célját. Adtam egy nagy lehetőséget John Boltonnak, de ő hazudott. Mások is voltak ott a szobában, mert nem egyedül vele tárgyaltam ekkoriban…

Értem.

Sokan vannak. Egy nagy delegáció volt velem és velük is. Azóta Steve Mnuchin, Mike Pompeo és Mick Mulvaney (a Trump adminisztráció miniszterei- szerk.) is megszólaltak az ügyben. Sokan kiálltak és elmondták már, hogy Bolton hazudik. Ő egy hazudozó, akit kirúgtam. Kitettem, mert nem volt haszna. Mindig fel akarta robbantani az embereket. Az nem zavar, ha valakinek más a véleménye. Szerintem jól tudtam őt használni, mert amikor meglátták őt az emberek, tudták, hogy ő egy kicsit őrült. És őszintén, talán ez segített abban, hogy jó megállapodásokat tudjak kötni. De ő rettenetes volt. Nem volt személyisége. Nem volt benne emberi melegség. Talán soha sem láttam őt mosolyogni. Ön látta őt valaha mosolyogni? Megkérdeztem tőle: John, tudsz te mosolyodni? Azt sem tudta, hogyan válaszoljon erre a kérdésre.

John mélyponton volt, felkaroltam és adtam neki egy lehetőséget. Nem tudta megszerezni a szenátus támogatását, mert utálták. Gyűlölték. Úgy érezték, alkalmatlan a feladatra. Megkérdeztem tőle: Még mindig elégedett vagy azzal a döntéssel - annyira támogattad, hogy menjünk Irakba. Igen - mondta. Elégedett vagy? Majdnem 8 trillió dollárt költöttünk el a Közel-Keleten e miatt a döntés miatt. Jó döntés volt? - kérdeztem. Igen! - mondta. Aztán ott volt a líbiai modell. Emlékszik a líbiai modellre? Az egyik legbutább kijelentés, ami elhangzott valaha a TV-ben, John Boltontól származik. Úgyhogy már az elejétől fogva elég problémás volt, de megtartottuk, aztán elment és írt egy könyvet. Mellesleg a bíró egy nagyon fontos dolgot mondott. Hallotta, mit mondott a titkosított információk kiadásával kapcsolatban? John Bolton nagy gondban van, és a könyvből származó bevételt sem fogja tudni megtartani. Esélye sincs arra, hogy azt a pénzt eltegye. Majd meglátjuk, mi fog történni.

Isten akarata?

Szeretném, ha egy kicsit az evangéliumi keresztényekről beszélnénk. Emiatt kritizálnak, a sok támogatásért, amit nekik adott. Az igazat megvallva, talán túl is teljesített feléjük.

Tízszer többet kaptak tőlem, mint bármelyik korábbi elnöktől. 

Igen, ezzel talán senki sem vitatkozna. Hogyan lehet elnökként a törvényt és rendet képviselni, ugyanakkor ezt az irgalommal kiegyensúlyozni? Mert az evangéliumiak egy-két százaléka, akik elpártolhatnak öntől, azt mondják, hogy nagyobb kiegyensúlyozottságot szeretnének látni, különösen most, George Floyd és a koronavírus kapcsán. Mi az, amire az együttérzés kapcsán felhívná a figyelmet?

Hát igen, ott van George Floyd esete. Csak ezen a hétvégén 14 embert öltek meg Chicagoban. Kiegyensúlyozottnak kell lennünk. Le kell szögeznünk, hogy hé, egy pillanat, szükség van törvényekre és rendre. Ha megnézzük, hol vannak ezek a problémák. Seattle, Portland, Chicago, Oakland, vagy Baltimore. Mi a közös bennük? A politikai vezetés olyan liberális demokratákból áll, mint Joe Biden. A nemzetünk pokollá fog változni, ha őt megválasztják. Itt van az adózás például, semmink sem fog maradni, nulla, mert ő mindenkinek meg fogja emelni az adóját. Fogalma sincs róla, hogy mit csinál. Akkor sem tudta, amikor még ereje teljében volt, 20 évvel ezelőtt. Egy százaléknál sosem kapott nagyobb támogatást. Úgy hívtam egykor, hogy az egyszázalékos Joe. Aztán Obama szedte őt fel a szemétdombról. Mázlija volt. Szinte felfoghatatlan, hogy történhetett ez. Olyanokkal versenyzett, akiknek, - ha nem is értünk egyet a nézeteikkel, de - kompetens politikusok. És ő került ki győztesen! Most pedig elbújt egy pincébe, ahonnan nem mer előbújni. Ez vár ránk. Ha megválasztják, az Amerikai Egyesült Államok Kína tulajdonába fog kerülni. 

Forrás: CBN News
Forrás: CBN News

Nem érzi úgy, hogy ön a gyengébb fél ebben a küzdelemben? 

Nem hinném. Hatalmas a támogatottságunk. Komolyan mondom. Ez a csendes többség. Legutóbb is a csendes többség döntötte el a választást. Egyszer csak megjelentek. Az emberek azt hajtogatták, hogy ez a sok ember honnan jött? Ők olyan emberek, akik nagyon sokan vannak, dolgoznak, okosak, zseniálisak. Jók az esélyeink! És sok evangéliumi keresztény is megtalálható közöttük. Tudja, az evangéliumi keresztények hatalmas támogatásban részesítettek. A keresztények támogatása egészen rendkívüli volt a számomra. 

Így igaz.

Fantasztikus volt. És a támogatottság ezúttal szerintem még nagyobb lesz, hiszen akkor még nem ismertek, - még te is megkérdezted, hogy tényleg így gondolom, mondtam, hogy igen, - de azóta ezt a tetteimmel is bizonyítottam. Én lettem a leginkább életpárti elnök valaha, Ronald Reagant is megelőzve. Mostanra a tetteimmel is hitelesítettem azt, amit korábban megígértem. Kérdezzék csak meg Bident, a stábját, nézzék meg a bírákhoz való viszonyukat, hogy hol állnak az abortusz kérdésében. Ők egy radikális baloldalit helyeznének el a Legfelsőbb Bíróságban. És másutt is.

Már feltettem ezt a kérdést Sarah Sandersnek és Mike Pompeonak, akik ugyanazt válaszolták. “Isteni terv része, hogy Trump elnök éppen most van az elnöki székben? Isten tette őt elnökké, erre az időszakra?” De Öntől még sosem kérdeztem ezt. Mit gondol?

Hát nem tudom, hogy ők mit mondtak…

Azt mondták: igen.

Értem. Ben Carson is ezt mondta nekem. Ben Carson egyszer odajött hozzám, neki nagyon hatékony volt a kampánya, kitűnő munkát végzett. Komolyan mondom. Odajött és azt mondta: “Győzni fogsz, ugye tudod?” “De Ben, én ellened is kampányolok. Mit beszélsz?” - válaszoltam. “Győzni fogsz, mert Isten választott ki erre a feladatra.” Milyen szép dolgot mondott, gondoltam. Először Ben Carsontól hallottam ezt, még amikor egymás ellen vetélkedtünk. Azt mondta, hogy én fogok győzni. Ő egy nagyon magas színvonalú ember. Kiváló munkát végzett és végez a kormányban. 

De elhiszi ezt? Egyetért azzal, amit mondott?

Hát, igazából nem is akarok erre gondolni, mert csak remélem, hogy így van. Én igyekezni fogok. És ennek egyik része az, amit a hívő emberekért, az evangéliumi keresztényekért teszek. Az evangéliumiak ennek egy jókora része, és nagyon fontosak a számomra. Hatalmas támogatásban részesítenek. Megtiszteltetés volt, amikor Franklin Graham elmondta, hogy édesapja rám szavazott. Billy Graham korábban sosem mondta el, hogy kire szavazott. De Franklin elmondta, nyilvánosságra hozta ezt. Számomra ez egy hatalmas pillanat volt, hiszen nagyon tisztelem Franklint, az egész családot. Billy Graham pedig… Billy Graham volt! Amikor elmondta, hogy az édesapja az utolsó szavazatát nekem adta, az édesapja pedig sohase hozta nyilvánosságra, hogy kire szavazott, sosem beszélt erről. Úgy gondolom, nagy a támogatottságom. Sok a rejtett támogatás az olyanoktól, akik nem csinálnak utcai zavargásokat, nem tüntetnek, ők keményen dolgoznak. Nem volt hangjuk az elmúlt időszakban, sokáig. Ők az elfeledett férfiak és nők. Akikről elfelejtkeztek. De ők sikeresek voltak. Ők kiválóan végzik a munkájukat. Okosak, tehetségesek, de a politikusok megfeledkeztek róluk. Aztán 2016-ban megjelentek. Szerintem 2020-ban óriási számokban fognak megjelenni. 

Deepstate és az Obama-féle kémkedés

Az utolsó kérdésem a Deep State-el kapcsolatos, amely régóta vadászik Önre. Itt van ez az Obama és a kémkedés kérdése, hogy ők kémkedtek a Trump kampány után. Már feltették Önnek a kérdést korábban is, hogy Obama milyen bűncselekményt követhetett el ezzel? Ön akkor talán John Weaverre is utalt… (politikai tanácsadó - szerk.)

Hazaárulás.

Erre akartam rákérdezni.

Nézze, ez igaz. Már rég megmondtam. Kémkedtek utánunk. Lehallgattak bennünket. Nyilván a lehallgatás modern eszközeit használva. Ugyanaz, mint a régi szalagos lehallgatás, csak modern technológiával. Kémkedtek a kampányunk után. Régóta mondom, és kiderült, hogy igazam volt. Lássuk, hogyan fognak kijönni ebből. Durhammel én soha sem találkoztam (amerikai ügyvéd - szerk.), mert ettől távol akarok maradni. Máskülönben olyan, mintha politikai megrendelésre történt volna. Durham egy köztiszteletben álló személy. Bill Barr főügyészként kiváló munkát végez. Kíváncsi vagyok mit találnak, de ezt nem kell külön közölniük velem. Elég, ha kinyitom az újságot és ott elolvasom. Olvashatunk ott a biztosítási ügyekről. Hát ezen kellett keresztülmennünk az elmúlt két és fél év során, de most elkaptuk őket. Elkaptuk Strzok és Page szerelmeseket (az FBI-ügynök és a Mueller féle bizottság ügyvédének kapcsolata nagy botrányt kavart - szerk.). Lelepleztük Brennant és Clappert, (titkosszolgálati vezetők - szerk.) hogy hazudtak. 

A demokraták ki nem állhatják Barrt. Bill Barrt.

Tudja miért? Mert olyan jó munkát végez. Mert a törvényt és rendet képviseli. Most a célkeresztjében vannak, meglátjuk, mi lesz. De ha fordított lenne a helyzet, ha a másik oldal lenne a Fehér Házban, abban a székben, a Resolute-asztalnál, akkor két éve, 25 embert ítéltek volna 50 év börtönre. Száz vagy akár ötven évvel ezelőtt még ki is végezték volna őket. Más időket élünk. Gondolom, érti, miről beszélek. A másik párt után kémkedtek a kampány során, mi pedig rajtakaptuk őket. Remélem, hogy hatalmas támogatást fogunk kapni az evangéliumi keresztényektől, mert - és ezt nem azért mondom, hogy dicsekedjek, de - senki sem tett annyit a hitért, mint én.

Nézzék meg, mit tettem Izraelben, ami nagyon fontos az evangéliumi keresztények számára. Bizonyos szempontból ez fontosabb az evangéliumi keresztényeknek, mint az itt élő zsidók számára. Nézzék, mit tettem Izrael fővárosával kapcsolatban. Ha elutazik Jeruzsálembe, gondoljon bele, hogy minden elnök megígérte, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként. De miután beiktatták őket, egyikük sem tette meg. Egyikük sem, és ez évtizedeken keresztül így ment. És meg tudom érteni, hogy miért nem. Ugyanis miután hivatalba kerültem, ahogy tudomást szereztek arról, hogy ezt fontolgatom, rengeteg nemzetközi vezető politikus hívott fel és a leghatározottabban kérte, hogy ezt ne tegyem meg. Végül mindnyájan változtattak az álláspontjukon. Mások nem lépték meg, de én megléptem. Segítettem a Golán-fennsíkkal kapcsolatban is. Talán a legnagyobb dolog, amit tettem Izrael érdekében, hogy kiléptem abból a szörnyűséges egyezményből, amelyet Obama kötött Iránnal. 150 milliárd dollár, 1.8 milliárd készpénzben… Sokat tettem tehát a hitért és az evangéliumi keresztényekért és bízom benne, hogy ismét élvezni fogom az önök támogatását. És ha Biden csak 1 százalékot is kapna önöktől, az borzasztó lenne. Az életpárti mozgalomról pedig örökre elfeledkezhetnének, ő ugyanis véget vetne annak. 

Elnök Úr, köszönjük, hogy szánt ránk értékes idejéből.

(Az eredeti interjú a CBN News-on jelent meg. Az angol nyelvű adást itt találják.)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!