Miért nem frissül a hetek.hu?
Szolgálati közlemény
Miért nem frissül a hetek.hu?

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix/Hetek-grafika

2020. 12. 23.
Karácsony napjától egészen szilveszterig a hetek.hu oldala nem frissül. Az elmúlt évben a Hetek szerkesztősége megfeszített munkát végzett, nem csupán a hetilapban és a közösségi oldalainkon, hanem itt a hetek.hu-n is erőn felül követte végig a világ eseményeit. Ezért az ünnepi időszak a szerkesztőség számára most a megújulásról, erőgyűjtésről, inspirálódásról szól, ezt kívánjuk a kedves olvasóinknak is. 

A Hetek nagy lépést tett azzal, hogy idén nyáron elindította napi frissülésű online hír- és véleményportálját, a hetek.hu-t.

Ahhoz, hogy a következő év kihívásait, feladatait is a lehető legnagyobb minőségben, és pontossággal tudjuk elvégezni, karácsony napjától szilveszterig a szerkesztőség szünetet tart, és családi körben tölti ezek a napokat.

Olvasóinknak is azt kívánjuk, hogy ez az időszak békésen és sok pihenéssel teljen. Az ünnepnapokra ajánljuk a Hetek hetilap extra különkiadásának olvasmányos és inspiráló tartalmait. 

Jövőre ismét találkozunk! 

Áldott ünnepeket, jó egészséget és egy győztes új esztendőt!

Hetek.hu szerkesztőség

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!