Tartsd a lépést a Hetekkel: iratkozz fel a csatornáinkra!
Tartsd a lépést a Hetekkel: iratkozz fel a csatornáinkra!

Forrás: Hetek grafika

2021. 02. 08.
A Kedves Olvasó egyre több felületen találkozhat a Hetek tartalmaival, legyen szó online cikkről, Facebook- és Insta élő adásokról, podcastekről vagy éppen videóriportokról. Tudatos döntésről van szó: továbbra is a hetilap a Hetek zászlóshajója (itt olvashatók a legalaposabb, leginkább időtálló cikkek), de az internet egyre több szegletében várjuk olvasóinkat (nem szép szóval: tartalomfogyasztóinkat).

Így követőink a hetek.hu-n, illetve a Facebook- és Instagram-oldalainkon nem csak a hetilap aktuális írásaival találkozhatnak, hanem a nap legérdekesebb cikkeivel és az azokat értelmező véleménycikkekkel is.

Továbbá hétről hétre hallgathatnak izgalmas beszélgetéseket a Heti Hetek Magazinban, például a koronavírus elleni oltás esetleges kockázatairól, Európa jövőjéről vagy éppen a Szivárványcsaládok mítoszáról – a podcast adások Soundcloudon és Spotifyon egyaránt elérhetők.

Youtube-csatornánkon pedig a videós tartalmaink gyűlnek: kergetett meg bennünket strucc, játszottunk profi e-sportoló ellen, leugrottunk Balcsira, és nem utolsó sorban feltártuk a Facebook titkait, hogy csak néhányat említsünk 2020 legérdekesebb riportjaiból. 

Ha a hírzajban nem szeretnél mindenre (is) figyelni, de a legfontosabb eseményekről sem akarsz lemaradni, sőt, azok hátterére is kíváncsi vagy, akkor kövess bennünket, és iratkozz fel a csatornáinkra: 

Facebook

Instagram

Youtube

Spotify

Soundcloud

HETEK – Időtálló értékek, amikért megéri küzdeni! 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!