Megkönnyebbült a nembináris merénylő pornós édesapja, amikor megtudta, nem meleg a melegbárban lövöldöző fia
Megkönnyebbült a nembináris merénylő pornós édesapja, amikor megtudta, nem meleg a melegbárban lövöldöző fia

Twitter/Colorado Springs Police Department

2022. 11. 24.
Hivatalos iratokból kiderült, hogy a colorado springs-i LMBTQ-szórakozóhelyen történt múlt heti lövöldözés gyanúsítottja egy „nembináris” személy. Az ügy kapcsán pornósztár édesapja is nyilatkozott, aki elmondta, megkönnyebbült, hogy a melegbárban történt öldöklés után kiderült, fia nem homoszexuális.

A gyanúsított ügyvédjei egy bírósági beadványban azt írták, hogy ügyfelük „nembináris” személy, és ezért a „they/them” névmásokat használja. Erről a New York Times riportere számolt be.

Közben a merénylő édesapja, Aaron Brink pornósztár is megszólalt az eset kapcsán, aki elmondta, hogy megkönnyebbült, amikor meghallotta, hogy a fia „nem meleg”, miután hozzá is eljutott a hír, hogy fia lövöldözni kezdett egy melegbárban.

Max D'Onofrio városi szóvivő beszámolója alapján a 22 éves gyanúsított, Anderson Lee Aldrich ellen emberölés és gyűlöletbűncselekmény vádjával indult eljárás a Club Q-ban múlt hétvégén történt lövöldözés miatt.

Ahogy arról beszámoltunk, a támadó fegyverek betiltását sürgette az amerikai elnök a Colorado állambeli lövöldözés nyomán, amelyben egy fegyveres öt embert megölt és mintegy 25 embert megsebesített egy éjszakai LMBTQ-szórakozóhelyen Colorado Springsben.

(Dailymail / Axios / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!