Magyar Péter Kijevbe utazott
Segélyszállítmányt juttatott el az ukrán főváros kórházainak
Magyar Péter Kijevbe utazott

Forrás: Facebook/Magyar Péter

2024. 07. 10.
Miután szörnyű rakétatámadás érte a kijevi gyerekkórházat, a Tisza párt alelnöke kijelentette, hogy elítéli az oroszoknak tulajdonított csapást, és adománygyűjtésbe kezd, hogy azzal kiutazhasson Kijevbe és támogatni tudja a leginkább rászoruló kórházakat. 

A bejelentése szerint 15 millió forint pénzbeli adomány és nagy mennyiségű gyógyszer, orvosi felszerelés, tartós élelmiszer gyűlt össze a felajánlások eredményeképpen. 

A Tisza párt most először nyilvánult meg ennyire nyíltan külpolitikai kérdésben. 

Közben egyre több vád éri Magyar Pétert a hazai közéletben. Egy apuka az ominózus belvárosi bulizós botránya kapcsán fogalmazott meg súlyos vádakat a politikussal szemben, míg a HírTV-nek pedig egy nő nyilatkozott arról, hogyan zaklatta őt állítása szerint a Tisza párt alelnöke. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!