Lövöldözés történhetett az izraeli nagykövetség közelében Stockholmban
A környéket lezárták
Lövöldözés történhetett az izraeli nagykövetség közelében Stockholmban

Illusztráció ( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2024. 05. 17.
A svéd rendőrség több embert őrizetbe vett és lezárt egy területet Stockholm városában, miután egy járőr a gyanú szerint lövéseket hallott. A lezárt területen található az izraeli nagykövetség is.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

„Egy rendőrjárőr a stockholmi Strandvagennél durranásokat hallott, és arra gyanakodott, hogy lövöldözés történt” - közölte a rendőrség a honlapján, hozzátéve, hogy az érintett terület a fővárosi Djurgarden-híd, a Nobel-park és az Oscar-templom között fekszik.

A folyamatban lévő eljárás keretében eddig több embert őrizetbe vettek, és nyomozást indítottak fegyverrel elkövetett bűncselekmény gyanúja miatt - tették hozzá. „A folyamatban lévő törvényszéki vizsgálat kapcsán olyan megállapítások születtek, amelyek megerősítik a gyanút, hogy lövöldözés történt” - közölte a rendőrség a honlapján.

A Reuters és a TT svéd hírügynökség közlése szerint a rendőrség egyelőre nem kívánta kommentálni az ügyet, illetve arról sem közölt információkat, hogy van-e kapcsolat az incidens és az izraeli nagykövetség között.

(Reuters / Hetek)

.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!