Kínos bejegyzések jelentek meg Brian Houston oldalán, állítása szerint meghekkelték
Nem mindenki hitt neki
Kínos bejegyzések jelentek meg Brian Houston oldalán, állítása szerint meghekkelték

Youtube/Christian Faith

2024. 02. 23.
Brian Houston, a Hillsong Church egykori vezető lelkésze újabb botrányba került, miután Twitter-oldalán egy sokak által kifogásolt bejegyzés jelent meg. A férfi azt állította, hogy a fiókját feltörték, de a kommentelők szkeptikusan fogadták a magyarázatot.

Kedden este került megosztásra a tweet Houston oldalán, amiben ez állt: „Hölgyek és lányok csókolóznak”.

.
forrás: Twitter screenshot (Relevant Magazine)

Mindössze azonban 16 percig volt elérhető a bejegyzés, aztán eltávolították. Ezt követően a Relevant Magazine beszámolója szerint Houston azt írta, hogy

„Azt hiszem, a Twitteremet feltörhették.”

Ekkorra azonban már több felhasználó is látta a törölt bejegyzést, aminek kapcsán reagáltak is a lelkésznek és kérdőre vonták, hogy „Mit csinált?” és „Hogyan szerezte vissza a fiókját ilyen gyorsan?” illetve „Miért csak ezt a négy szót írta a hacker?” Gyorsan el is kezdtek találgatni a kommentelők arról, hogy valójában nem is volt hackertámadás, hanem Houston valahogy összekeverte az X-et (más néven: Twitter) a Google-lel.

Houston posztjára több száz komment érkezett, és később a sajtóban is megjelent a hír a bejegyzésről.

(Relevant Magazine / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!