Keményet posztolt a miniszteri biztos: nem lesz attól nő egy fiú, hogy levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását
Ferencz Orsolya szerint ez a képzelgés egy tudatzavar, nem írja felül a természet törvényeit
Keményet posztolt a miniszteri biztos: nem lesz attól nő egy fiú, hogy levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását

Képünk illusztráció. /Forrás: Shutterstock/Puzzlepix/

2021. 07. 23.
A gyermekvédelmi népszavazás kapcsán egyre több politikus fejti ki a véleményét a témában pro kontra. Legutóbb Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos írt bejegyzést a Facebook oldalára. 

Megjelent a világhírű amerikai influencer, Ben Shapiro műve magyar nyelven! Cikkünk a könyvről ide, további részletek és a megrendelés pedig ide kattintva érhető el.

"A fiú, aki levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét, hanem olyan férfiként, akinek levágták a nemiszervét és tönkretették a hormonháztartását.
A nő, aki levágatja a melleit és összekaszaboltatja a nemiszervét, majd szétveri a hormonháztartását, nem férfiként fogja élni az életét, hanem olyan nőként, akinek összevagdalták a testét és szétverték a hormonháztartását.

A képzelgésük tudatzavar, nem írja felül a természet törvényeit. Azokat ugyanis nem lehet felülírni. Ennyi."

- írta bejegyzésében Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos. 

(Facebook)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!