Érkezik Elon Musk újabb nagy dobása, az Xmail
Részleteket egyelőre nem közölt
Érkezik Elon Musk újabb nagy dobása, az Xmail

Forrás: Shutterstock/Omar ElDeraa

2024. 02. 26.
Elon Musk a közösségi médiában írt arról egy rövid kommentet, hogy már úton van a következő nagy dobása, az Xmail, amely a várakozások szerint a Gmail potenciális riválisa lesz.

Bár részleteket nem osztott meg a Twitter-, illetve X-tulajdonos milliárdos arról, hogy mikor lesz elérhető a levelező oldal, vélhetően valamilyen módon az X alkalmazásba lesz integrálva, hogy így be tudja a cég csábítani a már meglévő felhasználókat a Xmailre, ezzel is felpörgetve az új felület népszerűségét.

Miután egy felhasználó X-en rákérdezett, hogy mikor lesz Xmail, Musk csak annyit reagált, hogy „Érkezik.”

Musk szűk szavúsága nyomán el is indultak találgatások azzal kapcsolatban, hogy az Xmail a Google Gmail szolgáltatásának konkurenciája lehet a jövőben. Ez pedig komoly átrendeződéseket hozhat a levelezési felületek piacán. 

Kíváncsian várjuk a folytatást.

(Hindustan Times / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!