Ép bőrrel megúszta a két utahi kislány, akik szüleik autóját elkötve indultak strandolni Kaliforniába
A 9 és 4 éves lányok 16 kilométert tettek meg, mielőtt kisteherautóval ütköztek
Ép bőrrel megúszta a két utahi kislány, akik szüleik autóját elkötve indultak strandolni Kaliforniába

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2021. 06. 04.
Delfinekkel szeretett volna úszni egy 9 és egy 4 éves utahi kislány Kaliforniában, elkötötték hát szüleik autóját, és 16 kilométerre jutottak mielőtt összeütköztek volna egy kisteherautóval. A lányok biztonsági övet viseltek, így egyikük sem sérült meg. A szülőket sokkolta a hír.

Két utahi fiatal lány egy nap gondolt egyet, hajnali háromkor kilopózott a szülői házból a pincén keresztül, és behuppant szülei Chevy Malibujába, hogy egészen Kaliforniáig vezessen, ahol strandolásra és delfinekkel való úszásra készültek a hatóságok közleménye szerint.

Rövid útjuk során meghúzták egy autó oldalát, kijutottak az autópályára és végül egy kisteherautónak hajtottak. Szerencsére egyikük sem sérült meg, a bekapcsolt biztonsági öveknek köszönhetően.

Az idősebb lány vezetett, míg négyéves húga a hátsó ülésen utazott. Egyelőre nem világos milyen sebességgel haladt a jármű.

A rendőröket a kisteherautó sofőrje riasztotta, attól tartva, hogy az autó sofőrje megsérült. A rendőrség rendesen meglepődött, amikor meglátta, hogy ki is ül a volán mögött. 

A szülők sokkos állapotba kerültek, amikor felfedezték, hogy eltűntek a gyerekeik. A hatóságoknak elmondták, korábban beszélgettek velük egy lehetséges kaliforniai utazásról, ez késztethette a lányokat a merész akcióra.

(Guardian/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!