Drag mesedélutánt tartottak volna egy amerikai légibázison, de szenátori tiltakozás miatt lefújták
Marco Rubio határozottan ellenzi az érzékenyítést és a kicsik túlszexualizálását
Drag mesedélutánt tartottak volna egy amerikai légibázison, de szenátori tiltakozás miatt lefújták

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 05. 30.
A németországi légierő egyik bázisa lemondta a jövő hónapra tervezett "Drag Queen Story Time" nevezetű rendezvényét, miután Marco Rubio amerikai szenátor levelet küldött nekik, amiben határozottan felszólalt a "gyermekek környezetének túlszexualizálása" ellen.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A drag queen mesedélutánt június 2-án rendezték volna meg a Ramstein Légitámaszpont könyvtárában. A helyet a Pride hónap megünneplésére ajánlották fel a szolgálati tagok kisgyermekeinek.

Rubio csütörtökön levelet küldött Frank Kendall légierő-miniszternek, amelyben azt írta:

"Az utolsó dolog, ami miatt a nemzetüket a tengerentúlon szolgáló szülőknek aggódniuk kellene, különösen egy olyan színtéren, ahol fokozott geopolitikai feszültségek uralkodnak, az az, hogy gyermekeik szexuális töltetű tartalmaknak vannak kitéve már a helyi könyvtár meglátogatásával is.”

 - írta a szenátor.

Marco Rubio kifejtette, hogy az Egyesült Államok katonai létesítményei azért vannak fenntartva, hogy a katonák kiképzési, logisztikai igényeit szolgálják, nem pedig drag rendezvények megtartására.

Ahogy levelében írta, a légitámaszpont könyvtára már korábban is adott otthont hasonló rendezvényeknek. 

Tavaly olyan rendezvényt is tartottak, ami gyakorlatilag az egyik drag mesekönyv, a The Hips on the Drag Queen Go Swish, Swish, Swish, azaz „Nézd, hogy leng a drag queen csípője” bemutatójaként szolgált.

"Remélem, egyetértenek abban, hogy a gyermekek feletti döntéseket az anyákra és apákra kell bízni, nem szabad hagyni, hogy az amerikai légierő bázisain közpénzből finanszírozott propagandával érzékenyítsék őket." 

- fogalmazott Marco Rubio szenátor.

 (Hetek/CBN)
 

forrás: Hetek

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!