"A perverz felnőttek akarják szexualizálni a gyermekeket" - Törvénnyel védenék meg a fiatalokat a drag-bemutatóktól
"A perverz felnőttek akarják szexualizálni a gyermekeket" - Törvénnyel védenék meg a fiatalokat a drag-bemutatóktól

Illusztráció( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 06. 07.
Egy texasi törvényhozó hétfőn bejelentette, hogy rendelettel fogja betiltatni a gyerekeket célzó úgynevezett drag-show-kat, miután a hétvégén egy texasi bárban készült felvételek országos felháborodást váltottak ki. 

"Az elmúlt hétvége eseményei elborzasztóak voltak, és azt a nyugtalanító tendenciát támasztják alá, amelyben a

perverz felnőttek megszállottan szexualizálni kívánják a kisgyermekeket"

- nyilatkozta Bryan Slaton texasi republikánus képviselő. „Kétgyermekes apaként soha nem vinném el a gyerekeimet egy drag show-ra, és tudom, hogy Dade Phelan házelnök, illetve a többi republikánus kollégám sem tenne így.”

Slaton kijelentései azután hangzottak el, hogy egy dallasi melegbár országos felháborodást váltott ki a hétvégén, miután egy kifejezetten gyerekeknek szóló drag show-t rendeztek, ahol gyerekeket invitáltak a színpadra transzvesztitákkal táncolni egy obszcén üzenetet hordozó fényreklám elé – írja a The Daily Wire. 

A politikus hozzátette, hogy a texasi republikánusoknak nem elég megvédeni a saját gyermekeiket, és az ő felelősségük, hogy véget vessenek annak a gyermekeket érő „szexualizációnak”, ami Texas-szerte zajlik.

„Megígértem a szavazóimnak, hogy ki fogok állni értékeikért, és harcolni fogok a texasi gyerekek védelméért” – mondta. „Ennek az ígéretnek a jegyében újraválasztottak, és be is kívánom tartani azzal, hogy

törvényt alkotok, amely megvédi a gyerekeket attól, hogy drag műsoroknak és más nem megfelelő eseményeknek legyenek kitéve.

Várom, hogy kollégáimmal együtt dolgozhassak e fontos jogszabály elfogadtatásán.”

Tudor Dixon republikánus michigani kormányzójelölt, szintén úgy reagált az eseményre, hogy ha megnyeri a választást, aláír egy olyan jogszabályt, amely kriminalizálja a gyerekek drag show-kba való bevonását.

„Kormányzóként aláírnék olyan törvényjavaslatot, amely súlyos büntetőjogi szankciókat írna elő azoknak a felnőtteknek, akik gyerekeket vonnak be a drag show-ba” – mondta.

„Ez a fajta viselkedés a gyermekek szexuális zaklatására irányuló bűncselekménynek minősül.

Michigan államot az ország legkeményebb államává tesszük a gyermekek szexuális zaklatóival szemben.”

Dixon a szélsőbaloldali szélsőségeket dokumentáló Andy Ngo újságíró tweetére reagálva tette ezt a megjegyzést. „A dallasi melegbárban a gyerekeknek szervezett drag-esemény a „Drag the Kids to Pride” nevet kapta” – írta Ngo. „A Mr. Misster melegbárban és klubban tartották. A gyerekek és a transzvesztiták egy elektronikus tábla előtt táncoltak, amelyen ez állt: „Nem fogja megnyalni magát”.

(Daily Wire/Hetek)
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!