David Beckham Dávid-csillaggal a nyakában fotózkodott
A volt válogatott angol labdarúgó az Instagramra töltött fel egy képet
David Beckham Dávid-csillaggal  a nyakában fotózkodott

Forrás: Instagram/David Beckham

2021. 05. 13.
Miközben több hollywoodi sztár és celeb a palesztin lobbi narratíváját visszhangozza a közösségi felületein, akad elvétve néhány olyan híresség, akik hol direkt, hol indirekt, de az Izrael melletti szolidaritásukat fejezik ki. 

PLUSZ 1 HÓNAP a Hetekkel! Minden előfizetőnknek most 4 lapszámmal többet adunk. Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon. A világ változik, az érték állandó!

David Beckham egykori angol válogatott labdarúgó az Instagramra töltött fel kedden egy olyan fotót, amelyen a nyakában egy Dávid-csillagos nyaklánc lóg. A posztban csak annyit írt, hogy "gyönyörű a reggel". 

 

 

Azt nem tudni, hogy a híresség részéről volt-e szándékosság a kiállásban, mindenesetre az elmúlt napok eseményeinek tükrében a tüntetők túlnyomó része ezt a szolidaritás jeleként értelmezte. 

David Beckham anyai nagyapja egyébként zsidó származású, a volt labdarúgó sztár is  többször utalt már magára "félzsidóként".

Az izraeli drámai eseményekről szóló folyamatosan frissülő tudósításunkat itt érheti el.

(Instagram)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!