Borkai Zsolt visszatér a politikába - Győr egykori fideszes polgármestere függetlenként akar újra a város élére állni
Borkai Zsolt visszatér a politikába - Győr egykori fideszes polgármestere függetlenként akar újra a város élére állni

Forrás: Youtube/ATV Magyarország

2023. 06. 09.
Sajtóhírek szerint Borkai Zsolt, Győr egykori fideszes polgármestere visszatér az aktív politizáláshoz, hogy jövőre ismét beszálljon a győri polgármesteri címért vívott küzdelembe – csak ezúttal független jelöltként.

A hírről a Naphire.hu számolt be. A lap értesülései szerint ugyanis nagyinterjút adott az ATV-nek Borkai Zsolt (aki még 2019-ben keveredett hatalmas közfelháborodást kiváltó szexbotrányba), melynek során az egykori városvezető váratlan kijelentéseket tett .

A vasárnap megjelenő interjúban a politikus állítólag be fogja jelenteni, hogy vissza tér a győri politika színpadára, hogy újra ő legyen a polgármester a városban. Egy apró különbséggel a korábbiakhoz képest: nem a Fidesz színeiben fog indulni, hanem függetlenként.

„Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért”

– válaszolta a Naphíre információi szerint Borkai Sváby Andrásnak, az ATV műsorvezetőjének az említett interjúban.  „Tehát elindul?” – kérdezett vissza Sváby, mire a politikus azt felelte: „El”.

Arra a kérdésre pedig, hogy milyen színekben indulna, Borkai egyértelmű választ adott: „Ha indulok, függetlenként”. 

(Naphíre / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!