Blikk: bűnügyi eljárás indult Bayer Zsolt pedofíliával hírbe hozott régi "harcostársa" ügyében
Több feljelentés is történt az elhangzottakkal kapcsolatban
Blikk: bűnügyi eljárás indult Bayer Zsolt pedofíliával hírbe hozott régi "harcostársa" ügyében

Forrás: HírTV

2020. 12. 18.
A Blikk által közzétett dokumentumokból az derül ki, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnüldözési osztálya eljárást indított Bayer Zsolt "régi harcostársa" ügyében, akiről a műsorvezető azt állította, egy közös útjuk során azzal hencegett, hogy a kisfiúk miatt szeret Thaiföldre járni. Később a hírbe hozott Magyar Hang szerkesztősége cáfolta a felhozott vádakat. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Bayer Zsolt még pár hete fogalmazott úgy egy műsorában, hogy egy volt barátja egy 12 órás autóúton félve ismerte be neki, hogy homoszexuális. Majd nem sokra rá odáig jutott, hogy már röhögve mesélte, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Az ügy kapcsán több ellenzéki politikus, valamint Tényi István (neves fel- és bejelentő közéleti ügyekben) is feljelentéseket tett.

Később a botránnyal kapcsolatban hírbe hozták a Magyar Hangot egyik kollégáját is, a szerkesztőség közleményében tagadta a pedofíliával kapcsolatos vádakat. 

A Blikk Tényi István levelének a birtokába jutott, és innen derült ki, hogy még az ő december 4-ei feljelentését megelőzően, a nyomozó hatóság által hivatalból eljárás indult. 

(Blikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!