‘Baby Lives Matter’ feliratot festettek egy Planned Parenthood klinika elé
A BLM aszfaltfestményekre hajazó installáció a legkisebb fekete életek értékére kívánta felhívni a figyelmet
‘Baby Lives Matter’ feliratot festettek egy Planned Parenthood klinika elé

Forrás: Twitter/Tayler Hansen

2020. 07. 24.
„Baby Lives Matter” vagyis „a Baba Életek Számítanak” feliratot festettek Salt Lake City egyik Planned Parenthood klinikája előtti útra, mondván a Black Lives Matter mozgalom a közösséget érintő legégetőbb problémáról nem beszél. 

Tayler Hansen installációjával Amerika legnagyobb abortusz-szolgáltatójának és a BLM aktivistáknak kívánt üzenni, akik hetek óta lelkesen festik mottójukat az amerikai nagyvárosok útjaira, többek között a New York-i Trump Tower előtti aszfaltra is, melyben korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk. 

Az életpárti aktivista a hullámot meglovagolva egy másfajta BLM feliratot festett Salt Lake City egyik Planned Parenthood abortuszklinikája elé a hétvégén, amit aztán 10 órával később el is távolítottak (míg a Black Lives Matter feliratok eltávolítására tett bármely kísérletet a hatóságok vandalizmusként kezeltek más városokban). 

"Ez a probléma minden etnikumot érint, de a Planned Parenthoodot ráadásul az eugenika híve Margaret Sanger alapította, aki döntésénél a KKK-val is konzultált.”

 

- nyilatkozta Hansen a Fox Newsnak.

„Ezeket az abortuszgyárakat direkt kifejezetten szegény és feketék által sűrűn lakott területeken létesítik, hogy kiirtsák a fekete fajt. AZ igazi rasszizmust ma Amerikában a Planned Parenthood képviseli.” 

Egy másik életpárti keresztény aktivistát Bevelyn Beatty-t letartóztatták a hétvégén, miután fekete festékkel el akarta tüntetni a Black Lives Matter feliratot a Trump-torony elől. 

(Fox News)
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!