„Az állatkert a másik kerületben van!” - megzavarták a DK rendezvényét, számonkérték Dobrev Klárát
Egy fiatalember azt sérelmezte, hogy nem állt ki a pártelnök Márki-Zay Péter mellé a színpadra a választások után
„Az állatkert a másik kerületben van!” - megzavarták a DK rendezvényét, számonkérték Dobrev Klárát

Forrás: Youtube/Gulyáságyú Média

2024. 01. 23.
Kulturális programbemutatót tartott Dobrev Klára részvételével a Demokratikus Koalíció, amelyet a beszélgetés egy pontján egy fiatalember zavart meg. Azt kérte számon az ellenzéki párton, hogy miért "árulták el az összefogást".

A Gulyáságyú Média tette közzé a Youtube-csatornáján a felvételt, amelyen a rendbontó és a hivatalos kameraállásból is látható, ahogyan a kerekasztalbeszélgetés egy pontján egy fiatalember feláll, és kiabálni kezd a résztvevőkkel. A politikusokhoz sétálva a férfi azt vetette a DK-képviselők, és az elnök Dobrev Klára szemére, hogy egymás ellen uszították a székelyeket és a magyarokat, valamint elárulták az összefogást és nem álltak ki a választási vereséget követően Márki-Zay Péter mellé a színpadra. 

"2006-ért Gyurcsány Ferenc még felelni fog" - hangzik el ugyancsak a felvételeken. A fiatalembert a rendezők kikísérték az eseményről, majd Gréczy Zsolt visszaszólt neki a távozását követően, hogy "az állatkert egy másik kerületben van".

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!