A rezsijük kifizetését nyerhették meg a britek egy tévés játékon
A rezsijük kifizetését nyerhették meg a britek egy tévés játékon

Forrás: Youtube/The Hill

2022. 09. 07.
Egy brit reggeli kvízműsorban a szokásos pénzjutalmak mellett a szerencsekerékre felkerült az energiaszámlák kifizetése is, mint lehetséges nyeremény.

A tévés játékba betelefonálók számára a legnagyobb értékű jutalom a rezsiszámlák kifizetése volt a szokásos ezer és háromezer fontos (466 ezer, illetve 1,4 millió forintos) nyeremények mellett.

Az egyik játékost elmondása szerint nagyon aggasztották az energiaválság miatt nagymértékben megnövekedett számlák, ezért különösen örült, amikor a készpénznyeremények helyett azt kapta, hogy négy hónapig ne neki kelljen kifizetnie a rezsit.

Fantasztikus! Micsoda megkönnyebbülés!”

- reagált a nyereményre a betelefonáló.

(Business Insider / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!