Fűtsön mécsesekkel: már készíti fel az embereket a német katasztrófavédelem arra az esetre, ha nincs fűtés - videó
Fűtsön mécsesekkel: már készíti fel az embereket a német katasztrófavédelem arra az esetre, ha nincs fűtés - videó

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 11. 05.
Mit tegyenek a németek, ha nincs fűtés, erre az esetre ad tanácsot a német katasztrófavédelem a szolgálatnak a Twitterre feltöltött videójában - derült ki az M1 aktuális csatorna csütörtöki Híradójából.

A csatorna beszámolója szerint a videóban egy idős nő kabátban, kesztyűben didereg a fűtetlen lakásban, majd megjelenik a felirat: mi tegyünk, ha már nem megy a fűtés?

A felvételen ezt követően a nő alufóliával ragasztja le az ablakot, majd virágcserépből és mécsesekből sajátkezűleg készít fűtőtestet, amely mellett később egy fiatalabb pár is csatlakozik hozzá.

(hetek/MTI)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!