A Nagy Újrakezdés: milyen irányba fordítanák a világot a világjárvány után? – podcast
Kánai András jövőkutatót és Polczer István gazdasági szakembert kérdeztük
A Nagy Újrakezdés: milyen irányba fordítanák a világot a világjárvány után? – podcast

Forrás: Hetek-grafika

2020. 12. 04.
„2050-ben nem lesz semmink és boldogok leszünk” – ezt a furcsa jövőképet ígéri Klaus Schwab, a davosi Világgazdasági Fórum alapítója, és fél évszázada házigazdája, a COVID-19 és a nagy újrakezdés című könyv szerzője.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A Hetek háromrészes sorozatban mutatja be a davosi világelit által támogatott radikális programot (az első rész és második rész), a Heti Hetek legfrissebb adásában pedig Kánai András jövőkutató, kommunikációs szakember valamint Polczer István gazdasági-pénzügyi szakemberrel beszélgettünk arról, milyen is lehet a járvány utáni szép, új világ.

 

  • Miként lehet az, hogy egy magántulajdon és készpénz nélküli világ, amelyben minden lépésünket naplózzák valamilyen digitális tárhelyen, mégis vonzó utópia tömegek számára?
  • Mi lesz a gigantikus mentőcsomagok miatt menthetetlenül eladósodó nemzetek jövője?
  • Hogyan forradalmasítja a szórakoztatóipart, ha mesterséges intelligencia írja majd a sorozatok forgatókönyveit?

 

Minderről és a járvány utáni világ további elképesztő fordulatairól beszélget Morvay Péter, a Hetek rovatvezetője eheti vendégeivel.

Előfizetőti nyereményjáték
Előfizetőti nyereményjáték

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!