hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Globalista elit és a "nagy újrakezdés": hogyan alakítanák át végleg a világot, amiben élünk?
A világ nem marad ugyanaz - I. rész
Globalista elit és a "nagy újrakezdés": hogyan alakítanák át végleg a világot, amiben élünk?

A Világgazdasági Fórum helyszíne a svájci Davosban. A globális elit téli találkozóhelye.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2020. 11. 25.
Történelmi lehetőségnek tartja a globalista elit a COVID-19 járvány okozta válságot arra, hogy felgyorsítsák a teljes társadalomátalakító programjukat. Mi a szerepe a radikális menetrendben a davosi Világgazdasági Fórum veterán alapítójának, és hogyan alakítanák át végleg a világot, amiben élünk? 

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Sokan „gondolkodunk ma arról, mikor térnek vissza a dolgok a normális medrükbe. A rövid válasz erre az, hogy soha. Semmi nem fog visszatérni ahhoz az »elrontott« normalitáshoz, ami a koronavírus-járvány előtt volt … az új »normalitás« radikálisan különbözni fog attól, amit most egyre gyorsuló ütemben magunk mögött hagyunk. … A világ, ahogyan 2020 első hónapjaiban ismertük, nincs többé, a járvány hatásai felbomlasztották azt. Olyan következményekkel járó radikális változások jönnek, amelyekről egyes szakértők már úgy beszélnek, mint a »koronavírus előtti« (K. e.) és a »koronavírus utáni« (K. u.) korszakról” – írja a COVID-19: The Great Reset (COVID-19: A Nagy Újraindítás) című könyvének előszavában a davosi Világgazdasági Fórum (World Economic Forum, WEF) alapítója, Klaus Schwab. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!