„A focira koncentráljatok” - a német csapatot bírálta a belga válogatott kapitánya
„A focira koncentráljatok” - a német csapatot bírálta a belga válogatott kapitánya

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 11. 25.
Eden Hazard üzent a német futball-válogatottnak, miután a csapat az elmúlt napokban azzal volt elfoglalva, hogy a csapatkapitányuk nem viselhetett a FIFA utolsó pillanatban hozott döntése alapján szivárványmintás karszalagot.

Ahogy arról beszámoltunk, a FIFA döntése alapján sárgalapot vagy pénzbüntetést kaphat az, aki a tiltás ellenére szivárványos karszalagot visel a katari vb-meccseken.

„Nem szívesen beszélek erről, mert azért vagyok itt, hogy focizzak. (…) Nem akartam rögtön sárgalappal kezdeni a meccset, zavart volna később az egész bajnokság során” – mondta a belga csapat kapitánya a tiltásról.

A német válogatottnak a döntés miatti tiltakozásával kapcsolatban Hazard azt mondta, hogy „jobb lett volna, ha nem teszik, és helyette nyernek inkább. Azért vagyunk itt, hogy focizzunk. Nem azért vagyok itt, hogy politikai üzenetet küldjek. Mások ezt jobban meg tudják tenni. Nekünk a futballra kell koncentrálnunk”.

(Mirror / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!