(18+) Horror Indiában: 36 ember meghalt egy hindu templomban, amikor beomlott a padlózat és elnyelte őket a föld
17 fő csodával határos módon túlélte a zuhanást
(18+) Horror Indiában: 36 ember meghalt egy hindu templomban, amikor beomlott a padlózat és elnyelte őket a föld

Youtube/The Indian Express

2023. 03. 31.
Legalább 36 ember életét vesztette a közép-indiai Indore-ban, amikor váratlanul beomlott az egyik hindu templom padlózata, és sorra zuhantak be az emberek az alatta tátongó, mély aknába.

Mint kiderült, a templomban lerakott csempeburkolat alá csupán egy fémrácsot helyeztek le az építők, amely az akna fölött húzódott – írja a Guardian. Tragikus módon azonban a burkolat nem bírta az ott tartózkodó emberek súlyát és így az a csütörtöki nap során beomlott.

Ahogy arról a hatóságok beszámoltak, csütörtökön rengeteg hívő - többnyire nők és gyermekek – voltak a templomban a Ram Navami nevű hindu ünnep alkalmából.

A rendőrség pénteken közölte, hogy összesen 36 holttestet emeltek ki az aknából – 17 fő ugyanakkor csodával határos módon túlélte a zuhanást, ami többek között annak volt köszönhető, hogy egy körülbelül 7,6 méter mély víztömeg volt az akna alján.

A tragédia ügyében vizsgálatot indítottak.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!