hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Putyin filozófusa: a történelem végállomása következik
Újabb tiltott szerzővel beszélgetett Tucker Carlson
Putyin filozófusa: a történelem végállomása következik

Fotó: YouTube / BBC

2024. 05. 09.
A Vlagyimir Putyinnal készített interjú után újabb „szamizdat” riporttal jelentkezett Tucker Carlson, aki Alekszandr Dugin orosz filozófust kérdezte a jövővel kapcsolatos nézeteiről.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Mint ismert, a Fox Newstól való kényszerű távozása után Tucker Carlson az X-en (korábbi nevén Twitteren) jelentkezik adásaival, amelyek az új platformon is rendkívüli nézettséget érnek el. Időnként olyan vendégekkel is interjút készít, akikkel eredetileg nem tervezte ezt. Carlson elmondta, hogy hosszan beszélgetett kamerán kívül Alekszandr Dugin orosz filozófussal, és annyira megragadta az, amit hallott, hogy eldöntötte, egy részét kamerára is rögzíti.

Az utolsó vonatállomás

Az amerikai műsorvezető elsőként arról kérdezte, szerinte mi zajlik ma az angolszász országokban. „Az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Új-Zéland, Ausztrália, látszólag mind egyszerre úgy döntöttek, hogy önmaguk ellen fordulnak, mit gondol, mi ennek az oka?” – kérdezte Carlson.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!