hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Megkérdeztük: így látja Magyarországot a népszerű amerikai médiaszemélyiség
Interjú Dave Rubinnal
 Megkérdeztük: így látja Magyarországot a népszerű amerikai médiaszemélyiség

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2023. 05. 11.
Pályafutása során olyan kaliberekkel interjúzott, mint Jordan Peterson, Ben Shapiro, Ted Cruz és Tucker Carlson. Ezúttal budapesti útja kapcsán a Hetek kérdezte a népszerű amerikai konzervatív politikai kommentátort és talkshow-házigazdát, Dave Rubint.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Úgy tudom Izraelből érkezett a Danube Institute meghívásában Magyarországra. A zsidó államról rendre a feszültségek, tömegtüntetések, terrortámadások hírei jutnak el hozzánk, önnek mi volt a benyomása, mi a valóság?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!