hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem az a szabadság, hogy bármikor bármit megtehetünk
Interjú Michael Knowles amerikai konzervatív politikai kommentátorral
Nem az a szabadság, hogy bármikor bármit megtehetünk

A szabadság nem az arra való képesség, hogy bármit bármikor megtehessünk.(Forrás: Facebook / Michael Knowles)

2023. 08. 03.
A napokban Magyarországra látogatott az egyik legnépszerűbb amerikai konzervatív médiavállalat, a Daily Wire műsorvezetője és politikai kommentátora, aki előszeretettel foglalkozik interjúiban parázs témákkal. Michael Knowlesszal az esztergomi MCC Feszten beszélgettünk.

   Úgy tudom, most először jár Magyarországon, mik az első benyomásai, hogyan érzi magát?

Évek óta próbálok eljutni Magyarországra, legalábbis azóta, amióta először meghívást kaptam, de nehéz volt beilleszteni a sűrű programnaptáramba. Ezúttal azonban az időzítés tökéletes volt. Teljesen beleszerettem az országba! Bár még csak néhány napot töltöttem Budapesten, fantasztikusan gyönyörű a város! Annyi látványosságot meglátogattam, amennyit csak lehetett a munkám mellett, ami természetesen itt is megtalál, nem tudtam teljes szabadságra jönni. Meglátogattam a Szent István-bazilikát és számos más templomot, a budai várat, a romkocsmákat és a Parlamentet is.

El kell mondanom, nagy tisztelője vagyok a magyar kormánynak és Orbán Viktor miniszterelnöknek is, szerintem nagyszerű munkát végeznek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!