hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jó dolgok is történtek 2021-ben: áttörések a magzatvédelemben
Eredményes év volt a tavalyi az életvédelem terén
Jó dolgok is történtek 2021-ben: áttörések a magzatvédelemben

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 01. 06.
Közel fél évszázada annak, hogy az amerikai nők kényük-kedvük szerint dönthetnek a méhükben lakó magzat sorsáról. A 2021-es év azonban számos reménykeltő szigorítást hozott az abortuszszabályozás terén a világ több pontján. Főleg Texas és Mississippi, illetve Lengyelország törvényei verték ki a biztosítékot a baloldalon.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

A női jogok köntösébe bújtatott pusztítás eddig több mint 50 millió gyermek megszületését akadályozta meg csak az Egyesült Államokban. Aki meg van győződve arról, hogy a „magzatelhajtás” emberi jogokról szól, azt a számok sem fogják meggyőzni, de a bizonytalanokat hátha.

Az abortuszjogok 1973 óta 25 százalékkal csökkentették az Egyesült Államok fekete lakosságát. Több fekete ember (13 millió) halt meg azóta abortuszban, mint AIDS-ben, erőszakos cselekményekben, balesetekben, rákban és szívbetegségben együttvéve. Beszédes, hogy a Planned Parenthood klinikáinak 78 százaléka kisebbségi közösségekbe települt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!