hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Ordító csönd!
Kedves Olvasó!

2021. 04. 22.
Önmagában is sokkoló, amikor napvilágra kerül az, hogy a „szabad világ vezető hatalma” (ennek a klisének lassan minden részét meg lehet kérdőjelezni) szervkereskedelemben bűnös. Márpedig minden rejtett és kevésbé rejtett nyom arra utal, hogy az Egyesült Államok nyakig benne volt (van?) az abortált csecsemők szerveivel és szöveteivel való seftelésben.

A szövetségi kormányzat egészségügyi intézményei a Planned Parenthood halálgyárain és más vállalatokon keresztül jutottak a meggyilkolt magzatok maradványaihoz, annak érdekében, hogy gyógyszerészeti kísérleteket végezzenek velük.

Még sokkolóbb, hogy emberi magzatok szöveteit úgynevezett „humanizált egerek” előállítására használják, vagyis emberszerű immunrendszer kialakítására, hogy hiteles kísérleteket végezhessenek rajtuk a gyógyszerek hatékonysága kapcsán.

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix
Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

A legsokkolóbb viszont talán az, hogy a bizonyítható tényekkel alig foglalkozik bárki! Hol vannak a botránycikkek? Nincs igény mélyebb oknyomozásra? Ki az, aki az egerek szenvedéseinél hamarabb megindul a pénz és kutatás oltárán feláldozott életeken?

Égbekiáltó, hogy míg az előző elnök felvette ezzel szemben a harcot, Biden kormányzata inkább felszámolta azt a Trump által létrehozott független bizottságot, amely bioetikai alapon kontrollálta az ilyen „kutatásokra” adott állami finanszírozást. Egyre kevésbé biztonságos Amerikában megfoganni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!