hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hogyan keressünk állást válság idején?
A karrier-tanácsadó és a pszichológus javaslatai
Hogyan keressünk állást válság idején?

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 09. 29.
2020 óta sok vállalkozás kényszerült elbocsátani a dolgozóit. Ugyanakkor a megugró infláció és hiteltörlesztések is egyre többeket vehetnek rá a munkahelyváltásra. Megmutatjuk, milyen lépéseket célszerű megtennie annak, aki bármilyen okból most keres állást.

Akár az eddigi önéletrajzunk aktualizálásáról, akár az első megírásáról van szó, érdemes tisztában lennünk a legújabb trendekkel, szokásokkal, hogy ne ezen csússzon el a pályázatunk. 

A legfontosabb tudnivalókról Erdőssy Gellértet, a CV Shark alapítóját kérdeztük, aki 2016 óta segít az álláskeresőknek a tökéletes pályázati anyag elkészítésében, és az álommunkájuk megtalálásában.

Az önéletrajz mint marketinganyag

 A karrier-tanácsadó a Hetek megkeresésére elmondta, hogy az önéletrajzírás hasonló az autóvezetéshez, a többség átlagon felülinek értékeli az ezzel kapcsolatos készségeit, pedig a valóság jellemzően lesújtó:

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!