hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mi kell a jó munkahelyi légkörhöz?
Interjú Tomori Nóra karriertanácsadóval
Mi kell a jó munkahelyi légkörhöz?

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 10. 13.
Sokan több idõt töltünk a munkahelyen, mint otthon. Nem mindegy, milyen légkörben, milyen főnökkel és munkatársakkal dolgozunk együtt. Tomori Nóra humán erőforrás szakértő, életvezetési, pályaválasztási és karriertanácsadó, coach válaszolt kérdéseinkre.

A 21. századi munkaerőpiacon a legtöbb cégnek a legnagyobb kihívást a nagy fluktuáció jelenti: sokkal nehezebb a munkavállalót megtartani, mint megszerezni…

– Nagyon sokat számít a munkaerőhiány. Folyamatosan egyre több új munkahely alakul, igazán könnyű „másik állást” találni. Társadalmilag is lazultak az elvárások. A „tarts ki a végtelenségig” helyett az „állj tovább bármikor” intelem társadalmi szintű változásokat hoz mind a munkában, mind a magánéletben egyaránt.

Névjegy

Tomori Nóra a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, az Oslói Egyetemen és a London Business School 2 éves MBA programján tanult. Humán erőforrás igazgatóként dolgozott multinacionális nagyvállalatoknál tíz évig. A munkahelyi és a magánéleti emberi kapcsolatok mozgatóinak mélyebb megértése érdekében később pszichológiai tanulmányokat folytatott a Yale Egyetem és a Johns Hopkins Egyetem kurzusain. Az International Association of Coaching (IAC) magyar tagozatának tagja.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!