hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Dude Perfect: Krisztus a legjobb barátunk!
Férfiak, apák, akik játszva állnak ki a hitük mellett
Dude Perfect: Krisztus a legjobb barátunk!

Dude Perfect srácok Luka Doncic (szürkében) NBA-kosarassal.(Fotó: Facebook / DudePerfect)

2022. 12. 15.
Kivitelezhetetlennek tűnő dobások, elképesztő trükkök, a különböző sztereotípiákat humorosan kifigurázó jelenetek és az izgalmasabbnál izgalmasabb kihívások – ez a Dude Perfect. A tartalmakat gyártó srácok életvitelükkel igyekeznek jó példát is mutatni követőik millióinak.

A Dude Perfect a világ legismertebb YouTube-tar­talomgyártói között szerepel és népszerűsége töretlen. A csatornája közel 60 millió követőt tudhat maga mögött.

Az ötfős társaságot az úgynevezett „trick-shot” (trükkös) videóik indították el a világhírnév útján, még 2009-ben. A Texas állam különböző városaiból származó fiatalok először a Texas A&M Egyetemen, gyakorlatilag keresztény barátok után való kutatás során botlottak egymásba. Tanulmányaik elején Tyler „Ty” Toney, illetve az ikrek, Cory és Coby Cotton éltek egy fedél alatt, akikhez később csatlakozott a „Magas srác”, Cody Jones. A baráti társaságból Garrett Hilbert csak tisztaságmániája miatt nem lakott a többiekkel.

Hobbiból áldozatos munka

A srácokat a hitükön túl a sport szeretete köti össze. Az estéket különböző kompetitív kihívásokkal elütő társaság az első videóját még csupán szórakozásból rögzítette. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!