hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Dude Perfect sikertörténete
Sport, Trollkodás, Jézus
A Dude Perfect sikertörténete

Forrás: dudeperfect.com

2020. 06. 11.
A Dude Perfect a világ legnépszerűbb sport témájú YouTube-csatornája. Közel 52 millióan követik őket, klipjeik megtekintéseinek száma tízmilliárd felett van. Világhírű sportolók állnak sorban azért, hogy a videóikban szerepelhessenek. Nem mellesleg bátran vallják, hogy az életükben Jézus Krisztussal való kapcsolat a legfontosabb.

Serena Williams teniszezőnő, többszörös Grand Slam győztes, Kevin De Bruyne, a belga futballválogatott tagja és a Manchester City F.C. játékosa, Thibaut Courtois, a Real Madrid kapusa, a Dallas Cowboys játékosai és még Kobe Bryant is szerepeltek vagy megjelentek a videóikban. Sőt, Lebron James, amikor felismerte őket egy interjú során, nagy mosollyal csak annyit mondott: „Dude Perfect! Nagyok vagytok, srácok!”.

Képzeld csak el, amikor elmondod az apósodnak, hogy YouTube-ozni fogsz. Mármint hivatásszerűen.

Az öt fős társaságot az úgynevezett „trick-shot” (trükkös) videóik indították el a világhírnév útján. A Texas állam különböző városaiból származó fiatalok először a Texas A&M Egyetemen, keresztény barátok után kutatva botlottak egymásba. Tanulmányaik elején Tyler „Ty” Toney, illetve az ikrek, Cory és Coby Cotton éltek egy fedél alatt, akikhez később csatlakozott a „Magas srác”, Cody Jones. A baráti társaságból Garrett Hilbert csak tisztaságmániája miatt nem lakott a többiekkel.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!