hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Így nyaralj stílusosan!
A „strandszerkós” turisták kora lejárt!
Így nyaralj stílusosan!

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2021. 06. 24.
Hogy tökéletes legyen a kikapcsolódás, elengedhetetlenül szükséges az is, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ebben a HETEK olvasóit most egy stíluskom-munikációs szakértő tippjei segítik.

Nem akar lemaradni a Hetek legújabb kisfilmjeiről, podcast-adásairól? Iratkozzon fel Youtube csatornánkra itt!

A koronavírus miatt ugyan nagyobb körültekintést és több odafigyelést igényel a szervezés, de úgy tűnik, újra lehetőségünk van a nyaralásra. Amennyiben mindent sikerült eltervezni, nem marad más hátra az utazást megelőzően, mint bepakolni a bőröndöket. Komfortérzésünkhöz a kényelmes, stílusos ruhadarabok nagymértékben hozzájárulnak a vakáció alatt is. Ha belegondolunk, megállapíthatjuk, hogy egy tudatosan összeállított ruhatárban, amely nemcsak praktikus, hanem messzemenőkig tükrözi tulajdonosa egyéniségét, az úgynevezett nyaralós ruhadarabok nincsenek fényévekre a hétköznapok során viseltektől. Azonban, ahogyan szükséges az ünnepekre elkülöníteni az alkalom fényét emelő ruhadarabjainkat, úgy a nyaralás kapcsán is érdemes beszerezni az odaillő darabokat. Ha körültekintően állítjuk össze hétköznapi ruhatárunkat, ezek mindössze néhány speciális darabot jelentenek.

Ne vetkőzzünk ki magunkból!

Optimális esetben ruhaválasztásaink tükrözik személyiségünket, értékrendünket, és valószínűleg a pihenésre szánt napok alkalmával sem akarunk majd kivetkőzni magunkból. A nyaralás fő célja ugyanis a kikapcsolódás, a feltöltődés, jóleső lazítás és kimozdulás a mindennapok szorító feszességéből, amit nem tanácsos összetéveszteni a totális anarchiával. A pihenést a ruházattal is elősegíthetjük, ugyanakkor nem hiszünk abban, hogy csak izomtrikóban, alig takaró ruhácskákban vagy flip-flop papucsban lehet igazán kikapcsolódni. Öltözékünkkel önmagunk és közvetlen környezetünk iránti tiszteletünket is kifejezzük, s ha így tekintünk a nyaralás során viselt ruhadarabokra, biztosan nem csak a kényelem lesz az egyetlen szempont a pakolásnál. A számunkra nagyon is értékes időt, amit pihenéssel, szeretteink társaságában töltünk el, koronázzuk meg azzal, hogy ilyenkor is törekszünk a harmóniára, mely a minőségi anyagválasztásban, a színek harmonikus kombinálásában és a tevékenységhez illő ruhaválasztásban is megnyilvánul.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!