hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Erre nem lehet néhány hét alatt felkészülni” – interjú Valter Attila országúti kerékpárossal
Két keréken a csillagok között
„Erre nem lehet néhány hét alatt felkészülni” – interjú Valter Attila országúti kerékpárossal

Fotók: Chris Auld Photography

2020. 11. 04.
Először vett részt Grand Tour (háromhetes) kerékpárversenyen, és nem csupán célba ért a Giro D’Italia csaknem 4000 kilométere után, hanem a 174 induló közül a 27. lett, míg a 25 év alattiak között a 11. helyen végzett. A 22 esztendős Valter Attilával beszélgettünk.

Gondolom, rád szakadt a népszerűség, miként viseled?

– Ezt egy közepes népszerűségnek ítélem, de persze jóleső érzés, hogy sokan követik a versenyzésemet. Olyanok is, akik nem feltétlenül kötődnek a kerékpársporthoz. Már a verseny közben is nagyon sok üzenetet kaptam. Különösen a Tour de Hongrie-n való jó szereplésem után részesültem több figyelemben és biztatásban.

Mikor gurult először a kerékpár alattad külső segítség nélkül?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!