hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sorozatdarálás és időzavar: a járványidőszak mellékhatásai
Fiatalok pszihés küzdelmei a járvány­időszakban
Sorozatdarálás és időzavar: a járványidőszak mellékhatásai

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2020. 11. 18.
A lassan egy éve velünk élő járvány árnyékában egyre több cikk és tanulmány pedzegeti a koronavírus mentális „mellékhatásait” társadalmi szinten. Az idősek elszigetelődése, a felnőttkorúaknál a megváltozott munkahelyi körülmények okozta stressz mellett a fiatal korosztály körében is komoly problémák észlelhetőek.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Sokan hónapokkal ezelőtt csak legyintettek és fejcsóválva tekintettek a fiatal korosztályra, mint akik a legfelelőtlenebbek a COVID elleni védekezésben. Nem hordják rendesen a maszkot, még járványhelyzetben is ragaszkodnak a bulikultúrához, úgy csinálnak, mintha nem is lenne vírus, felelőtlen magatartásukkal pedig megfertőzik az idősebbeket. 

A vádak nyilván nem alaptalanok, a felszín mögötti valóság azonban sokkal komplexebb: kiderül, hogy a fiatal generációt legalább annyira megviseli a világjárvány, mint az idősebbeket – csak másképp mutatkoznak meg ennek a tünetei.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!