hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„A macaronnak tökéletesnek kell lennie”- vallja a Chez Dodo tulajdonosa
Interjú Szalai Dórával a macaronműhely tulajdonosával
„A macaronnak tökéletesnek kell lennie”- vallja a Chez Dodo tulajdonosa

Szalai Dóra, a Chez dodo alapítója(Fotó: Dósa Gyôzô)

2020. 07. 15.
Roppanós, finom burok; lágy, krémes belsõ, az ízélmény százféle variációjával. Pisztácia, menta, bourbon vanília, gyümölcsös csokoládé, tonkabab – csak a töredékét soroljuk azoknak az alapanyagoknak, melyek karaktert adnak a Chez Dodo macaronoknak, szó szerint a világ legválogatottabb alapanyagaiból. 

Te tinédzserként készültél arra, hogy egyszer vállalkozást indítasz? 

– A sütés meg a vendéglátás korábban is borzasztó nagy hobbim volt: amikor csak tehettem, szakácskönyveket lapozgattam, az Amazonról rendeltem francia, angol szakácskönyveket, és úgy olvastam ezeket, mint a mesekönyveket.

De azt soha nem gondoltam volna, hogy így alakul az életem. Mindig úgy képzeltem el, hogy egy multicég marketing részlegén fogok dolgozni – ennek megfelelően már az egyetem alatt el is helyezkedtem egy reklámügynökségnél. Még az sem volt tudatos, hogy otthon elkezdtem macaronokat sütni, egyszerű hobbiként indult. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!