hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„A macaronnak tökéletesnek kell lennie”- vallja a Chez Dodo tulajdonosa
Interjú Szalai Dórával a macaronműhely tulajdonosával
„A macaronnak tökéletesnek kell lennie”- vallja a Chez Dodo tulajdonosa

Szalai Dóra, a Chez dodo alapítója(Fotó: Dósa Gyôzô)

2020. 07. 15.
Roppanós, finom burok; lágy, krémes belsõ, az ízélmény százféle variációjával. Pisztácia, menta, bourbon vanília, gyümölcsös csokoládé, tonkabab – csak a töredékét soroljuk azoknak az alapanyagoknak, melyek karaktert adnak a Chez Dodo macaronoknak, szó szerint a világ legválogatottabb alapanyagaiból. 

Te tinédzserként készültél arra, hogy egyszer vállalkozást indítasz? 

– A sütés meg a vendéglátás korábban is borzasztó nagy hobbim volt: amikor csak tehettem, szakácskönyveket lapozgattam, az Amazonról rendeltem francia, angol szakácskönyveket, és úgy olvastam ezeket, mint a mesekönyveket.

De azt soha nem gondoltam volna, hogy így alakul az életem. Mindig úgy képzeltem el, hogy egy multicég marketing részlegén fogok dolgozni – ennek megfelelően már az egyetem alatt el is helyezkedtem egy reklámügynökségnél. Még az sem volt tudatos, hogy otthon elkezdtem macaronokat sütni, egyszerű hobbiként indult. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!