hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mentsük meg a karácsonyi hangulatot: sütemény- receptek az ünnepekre
Karácsonyi finomságok
Mentsük meg a karácsonyi hangulatot: sütemény- receptek az ünnepekre

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 12. 17.
Közeleg a karácsonyi szünet, sokan ilyenkor fognak nagyszabású sütés-főzésbe kikapcsolódásképpen. Túl persze ne vállaljuk magunkat e tekintetben sem, egy-két süteményt azonban érdemes elkészítenünk – vagy akár új receptet kipróbálnunk. Ehhez nyújtunk most ötleteket.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Ez a karácsony biztosan más lesz, mint amihez eddig hozzászoktunk, hiszen a körülmények teljesen átírták a már megszokott és oly sokszor lejátszott forgatókönyvet. Sokak számára idén nem adatik meg, hogy a szeretteikkel – gyermekeikkel, szüleikkel, rokonaikkal vagy barátaikkal találkozhassanak. Azonban idén is mindannyian készülünk és vágyunk egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, ünnepi hangulatra, finom ételek elkészítésére és elfogyasztására.

Ha nem is leszünk annyian az étkezőasztalnál, mint előző években, akkor is javunkra válik, ha megadjuk a módját a karácsonyi szezon előkészületeinek.  

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!