hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az evangélista, aki másfélmillió emberért imádkozott személyesen
Oral Roberts és a 21. század keresztényei
Az evangélista, aki másfélmillió emberért imádkozott személyesen

Képforrás: Oral Roberts

2024. 05. 09.
Oral Roberts a 20. századi pünkösdi-karizmatikus megújulás egyik legnagyobb hatású vezetője volt. A gyógyító és televíziós szolgálat 2009-ben elhunyt pionírjának életműve ma is releváns, a Patmos Records kiadó gondozásában pedig önéletrajza most először magyarul is olvasható.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A modern kor egyháztörténelmének figyelemre méltó jelenségei a pünkösdi és karizmatikus mozgalmak: a 20. század folyamán néhány évtized leforgása alatt szinte a semmiből a kereszténység egyik legnépesebb és vitán felül legdinamikusabban növekvő irányzataivá váltak.

A Szent Szellem munkáját, a Bibliához való visszatérést és a keresztény hit természetfeletti jellegét hangsúlyozó kezdeményezések képesek voltak a botrányok, támadások közepette is megújulni, vonzerejük a mai napig töretlen.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!