hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Amerikai tájkép csata után – beszélgetés Michael L. Brown amerikai publicistával
Milyen erők rombolják a társadalmakat világszerte?
Amerikai tájkép csata után – beszélgetés Michael L. Brown amerikai publicistával

Forrás: Michael Brown

2020. 11. 12.
Az elnökválasztás csak egy csata az Egyesült Államok és a világ jövőjéért folytatott hosszú háborúban – állítja Michael L. Brown rádiós műsorvezető-publicista, aki magát „ellenkulturális forradalmárnak tartja.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Legutóbbi könyvének címe egy bibliai allegória: Jézabel harca Amerika ellen. Ebben a hajdani föníciai hercegnőből lett izraeli királyné személyesíti meg azokat az erőket, amelyek az egyetemes értékeket és a társadalom alapjait támadják korunkban. Hogyan látja most, az elnökválasztás után: Jézabel győzött?

– Ez egy hosszú távú háború, nemzedékek óta zajlik. Egyrészt nincs még végeredmény, nem tudjuk, hogyan fog zárulni a választás, történik-e esetleg valami olyan megdöbbentő dolog, ami megfordítaná a helyzetet. Másodszor, ha Trump veszítene is, ez elsősorban szellemi és nem politikai harc. Az igazság áll szemben Jézabel szellemével, és a keresztények kiállása ebben a konfliktusban most még fontosabb, mint eddig gondoltuk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!